Miercuri, 08-09-2010 / 07:32

1 anunt nou

Forum GOLAZZO
mai se ocupa cineva de joc???

Post new topic   Reply to topic    Golazzo.ro Forum Index // Cafenea
View previous topic // View next topic  
Author Message
[Rocky]adi4ever

PostPosted: Sat Jan 02, 2010 4:33 pm    Post subject: mai se ocupa cineva de joc??? Reply with quote
Scuzati-ma domnii admini ca va deranjez din frecatul labei dar va doare in pula de acest site stiu ca va deranjez da cum va doare pe voi in cur la altii ne pasa de acest joc.Cu riscul de a-mi fi suspendat contul poate cititi ce va spun: jocul asta a ajuns bataie de joc,ati furat puncte de ati rupt eu unu am tacut chiar daca mi-a afectat echipa.Ma simnt mandru ca in aproape 2 am castigat un titlu de campioana si am format 2 echipe care se bata sezon se sezon la castigarea campionatul!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
[Rocky]adi4ever

PostPosted: Sat Jan 09, 2010 2:44 pm    Post subject: se mai ocupa cineva de acest joc? Reply with quote
Am mai postat 2 comentarii da chiar va doare in PULA de acest joc.Sa imi bag PULA in cine se ocupa de acest joc adica nu se ocupa nimeni puncte ati stiut sa furati da sa imi dati un raspuns nu stiti.Mare RUSINE!!!
Back to top
[TOP]romario10

PostPosted: Mon Jan 11, 2010 5:54 pm    Post subject: Reply with quote
Bha in mortii vostrii,voi chiar sunteti nesimtiti?Dati-va in pula mea de jigodii penale.Ocupati-va dreaq de site,jegosii pulii.
[FCBuf]Alwaysing

PostPosted: Tue Jan 12, 2010 12:47 pm    Post subject: alo.... Reply with quote
Bai futemasi pe norocul vostru! Ce pula mea se mai aude cu editia 27? Anuntati-ne si pe noi labagiilor ceva... sau daca nu zice-ti in pula mea ca nu se mai joaca si gata ne bagam pula toti in siteul vostru si nu va mai facem trafic si sugeti pula de poponari infecti ce sunteti. Luati pula!
Back to top
[FCBuf]NDoye

PostPosted: Wed Jan 13, 2010 11:00 am    Post subject: huo! Reply with quote
Imi bag pula in el de joc... spalati-va pe cap cu siteul vostru! Sunteti niste zdrente, niste hahalere ca nu aveti civilizatie bai! Puteati sa ne anuntati ceva... dar voi stati si frecati pula de lagabii infecti ce sunteti!
Back to top
[SSTUD]Misu87

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 4:09 pm    Post subject: Reply with quote
De parca frumos nu puteti vorbi...sunt si ei in concediu..incepe sesiunea...au treaba
[clb33]ssinpadureacualune

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 7:24 pm    Post subject: Reply with quote
Sa anunte cand incep atunci. Cred ca un simplu anunt cu data reinceperii jocului ar fi facut toata diferenta. Insa acest anunt presupune responsabilitate si e greu de asumat.
Back to top
[FCBuf]NDoye

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 10:40 pm    Post subject: Reply with quote
Misu 87... la inceput am vorbit frumos... am intrebat elegant cand reincepe Golazzo... am multumit anticipat... m-am purtat ca un domn... dar pe admini ii doare in pula de noi... ii intereseaza doar sa le facem trafic si sa isi umfle ei burtile cu banii produsi de noi. Degeaba ai u grija de ei, incercand sa-i absolvi de vina... poate sa aiba sesiune sa aiba concediu... dar le ia 2 minute sa scrie: ''Bai fraierilor, editia 27 incepe cand vreau pula noastra'' sau ceva de genu. Ca sa faci asta tre sa ai civilizatie... dar ei nu au... ca daca aveau asa ceva ne anuntau cand reincepe si ne dadeau o explicatie pentru punctele neacordate in finalul editiei trecute!
DEMISIA! sa vina altii mai responsabili si cu chef de munca pe site! DEMISIA!
LA REVEDERE, va spunem LA REVEDERE!

P.S. : sper ca ati observat ca am folosit un nr minim de injuraturi pentru ca mi-am dat seama ca pe astia ii doare in gogospartzi!
RUSINE ADMINI!
Back to top
[Rocky]adi4ever

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 11:23 pm    Post subject: se mai ocupa cineva de acest joc? Reply with quote
Misu87 eu cred ca tu esti unu care a fost ajutat de admini,eu zic ca nu aveai nici un rost in discutiile noastre,eu cand postez asemenea injuraturi le postez ca manager al unei echipe care se bate la titlu si risc sa fiu suspendat si sa pierd echipa tu din cate observ nu esti nimic la tn in echipa....... mai bine nu te bagai in discutia noastra si revenind la admini chiar li se rupe PULA de noi si imi bag PULA in site-ul lor ca le aducem beneficii si nici macar bun-simnt sa zica bai editia 27 se amana sau o sa fie pauza nu le-ar fi luat mai mult de 2 minute........ chiar sunt JEGOSI dai in PULA mea cu tot cu site-ul lor de cacat
Back to top
[SSTUD]Misu87

PostPosted: Fri Jan 15, 2010 6:14 pm    Post subject: Re: se mai ocupa cineva de acest joc? Reply with quote
adi4ever wrote:
Misu87 eu cred ca tu esti unu care a fost ajutat de admini,eu zic ca nu aveai nici un rost in discutiile noastre,eu cand postez asemenea injuraturi le postez ca manager al unei echipe care se bate la titlu si risc sa fiu suspendat si sa pierd echipa tu din cate observ nu esti nimic la tn in echipa....... mai bine nu te bagai in discutia noastra si revenind la admini chiar li se rupe PULA de noi si imi bag PULA in site-ul lor ca le aducem beneficii si nici macar bun-simnt sa zica bai editia 27 se amana sau o sa fie pauza nu le-ar fi luat mai mult de 2 minute........ chiar sunt JEGOSI dai in PULA mea cu tot cu site-ul lor de cacat

joc de 3 ani jocu asta...nu`s eu asa activ pe forum si probabil ca n`ai auzit de mine...n`am fost ajutat deloc de admini...n`am interactionat in nici un fel cu ei...iar STUD cred ca este totusi o echipa...
si eu astept ca si voi sa inceapa...fiecare cu injuraturile lui...

edit: iti dau eu un motiv pt care cred eu ca nu s`a inceput edita...(asta nu scuza lipsa de informare) abia astazi au inceput in mare parte primele divizii sa joace...nu cred ca preferai sa pariezi anglia 3 sau mai stiu eu ce
[FCBuf]NDoye

PostPosted: Sat Jan 16, 2010 10:39 pm    Post subject: Reply with quote
Ce labagii... o dau pe laba de vreo luna si inca nu s-au saturat! Tot nu au timp sa anunte ceva despre editia urmatoare... Sa ma pis pe voi labagii jegosi ce sunteti!
Back to top
[Tiger]Robi87

PostPosted: Sun Jan 17, 2010 4:07 pm    Post subject: Reply with quote
Eu zic sa ii lasam in pace cu site-ul lor de cacat,ca habar nu au cum sa faca acest site mai atractiv,sa iti faca placere sa intri si sa pariezi.Ce placere sa iti faca sa intri aici,cand te fura astia cum vor ei.Nici pana in ziua de azi nu si-au cerut macar sczue pt ce au facut la meciul cu Steaua,si mai erau vreo 2 meciuri,da nu le mai tin minte.Fosta mea echipa a pierdut calificarea in cupa,in semifinale,pt ca daca punctau corect noi trebuia sa mergem mai departe.Eu zic sa va faceti cont pe www.yepp.ro si va spun ca o sa uitati de siteul asta jalnic si de adminii astia care nu stiu ce e aia profesionalism.Sunt doar o adunatura de amatori,care au pus mana pe un site si l-au distrus complet.Sa va fie rusine amatorilor,ma pis pe voi si pe site-ul vostru de rahat.Spalati-va pe cap cu toti banii pe care i-ati castigat si datorita noua,pt ca se pare ca va fi un an falimentar pt voi.Adios!
Back to top
[FCBuf]NDoye

PostPosted: Wed Jan 20, 2010 11:19 am    Post subject: Reply with quote
Numai urari de bine userilor care ni se alatura in aceasta campanie impotriva adminilor si numai urari de multa muie la admini. Cine vrea sa ma caute ma gasiti la id dau_muie_la_admini_pe_moca@yahoo.com
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Golazzo.ro Forum Index // Cafenea All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Forum
» Echipe Romanesti in Cupele Europene
» Echipe Golazzo

Recomanda-ne
Numele tau: