Miercuri, 08-09-2010 / 07:03

1 anunt nou

Forum GOLAZZO
Meciuri anulate sau gresite
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Golazzo.ro Forum Index // Ghid
View previous topic // View next topic  
Author Message
admin

PostPosted: Fri Oct 24, 2008 7:54 pm    Post subject: Meciuri anulate sau gresite Reply with quote
Va rugam sa postati aici in eventualitatea in care gasiti nereguli in legatura cu meciurile disponibile pentru etapele Golazzo.

Va multumim pentru suport!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
[clb33]ssinpadureacualune

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 6:29 pm    Post subject: Reply with quote
Si faptul ca ati modificat punctajele nu a influentat domnule admin???

Punctajele initiale au fost pentru toata lumea...modificarile dumneavoastra au afectat DOAR O PARTE din echipe si din jucatori!!!

In continuare sper sa dati punctele inapoi celor care merita si daca ati gresit sa nu reparati tot cu o greseala.

Dreptatea este de partea mea si a echipei mele, din cauza modificarilor dumneavoasta am iesit din cupa, dece sa ne luati dreptul de a castiga un trofeu cand noi ne-am castigat acest drept prin meciurile alese...meciuri ce puteau fi alese de toata lumea!!???

Fara nicio rea intentie voi posta acest mesaj si la rubrica reclamatii pentru ca toti cei ce se ocupa de jocul acesta sa-l vada. Cine a gresit trebuie sa gaseasca o solutie sa nu mai greseasca nu sa repare cu inca o greseala influentand decisiv toata ierarhia jocului.

Dati punctele inapoi!!!
Back to top
paulzapata

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 7:12 pm    Post subject: Reply with quote
dati-ne punctele inapoi de la meciurile lui everton si cfr!!!
Back to top
View user's profile Send private message
alx24

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 12:30 am    Post subject: Meci anulat Reply with quote
De ce meciul dintre Amkar Perm si Spartak Nalchik a fost punctat ca si meci anulat si a punctat primul meci de rezerva? Meciul nu a fost anulat. Doar ca se desfasoara luni, 31.08.2009 si nu in week-end. Trebuie redeschisa etapa si asteptat sa se desfasoare meciul acesta. Nu e vina noastra ca ati pus un meci de luni.
Multumesc!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Skulder

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 12:36 pm    Post subject: Reply with quote
citeste si tu regulamentul si pe urma posteaza pe aici, sa te plangi.Nu stiu de ce te-ai trezit tocmai tu ca si asha nu contezi in acest joc.
Back to top
alx24

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 2:25 pm    Post subject: Reply with quote
Aha...am inteles...Nu puncteaza decat echipele ale caror meciuri se disputa vineri, sambata sau duminica. Atunci DE CE a fost pus in lista de alegere a meciurilor un meci care se disputa LUNI??? Daca s-a amanat, DE CE nu a fost anuntat acest lucru, pentru a nu-l alege??? Ok, se respecta regulamentul si puncteaza doar meciurile din week-end. Pai, nu mai puneti meciuri din alte zile. "Suntem acoperiti de regulament!" Ce sa zic, tipic romanesc!

P.S.: Cat despre partea cu si "asha" nu contez in joc, atat timp cat am cont activ pe acest site, inseamna ca insemn ceva. Ba mai mult, am vreo 5 ani in plus de contat in joc decat tine. "Asha" ca...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Skulder

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 3:26 pm    Post subject: Reply with quote
pay din cauza ca admini nu-si dau interesul sa verifice meciurile inainte sa le posteze ,e prea mare pierdere de timp pentru ei,oricum le merge treaba Smile
Back to top
[VIP]giugiaro

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 3:33 pm    Post subject: Reply with quote
Skulder wrote:
citeste si tu regulamentul si pe urma posteaza pe aici, sa te plangi.Nu stiu de ce te-ai trezit tocmai tu ca si asha nu contezi in acest joc.

Aici ti-ai dat cu firma in cap domnul meu. Cred ca tu te-ai trezit vorbind aiurea, din nou. Le dau dreptate celor care faceau aprecieri deloc admirative la adresa ta. Nu cred ca e la aprecierea ta daca cineva are voie sa posteze sau nu intr-un mod civilizat pe forum.

Nu conteaza cāt de lung am parul Important e cāt si cum gāndesc...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
Skulder

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 3:45 pm    Post subject: Reply with quote
wea deja numai pot ca te-am dezamagit pe tine,am inceput sa plang ,dute si plimbate martalogule ca eu ma kk pe tine si pe opiniile tale si sa stii ca nu m-am trezit sa vb asha neintentionat rahatule
Back to top
[VIP]giugiaro

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 4:03 pm    Post subject: Reply with quote
Si inca ceva, "numai" in aceste context se scrie dezlegat ca nu are sensul de "doar", am vazut greseala asta la tine si cu alte ocazii. Iar "dute" se scrie dezlegat "du-te" si "plimbate" corect e tot dezlegat "plimba-te" tu
In rest, ai perfecta dreptate.

Nu conteaza cāt de lung am parul Important e cāt si cum gāndesc...
Back to top
Skulder

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 7:56 pm    Post subject: Reply with quote
wea mersi pentru lectia de gramatica ,ca rasplata meriti sa te las sa ma stergi cu limba la fund ,dupa ce ai incurgitat ceea ce am facut si ca desert ai sloboz la tava cu toping de viermi Smile
Back to top
paulzapata

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 10:03 pm    Post subject: Reply with quote
D-le admin, nu credeti ca ar fi momentul sa il suspendati pe acest specimen numit Skulder? Prea face de cacao jocul asta aruncand cu noroi in toata lumea...joc care practic e fara miza..

Cine e de acord cu suspendarea lui?Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Skulder

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 11:10 pm    Post subject: Reply with quote
si tu ce ai nevoie de ceva dragoste dura sclavule de te bagi in seama,stai linistit in vagauna care locuiesti si suge-o in continuare .

p.s.sa o vad si pe asta ce o sa rezolvati ,daca-mi dati ban la user-ul sau ip-ul asta sau celalalt pe care intru ,eu chiar sunt de acord cu astea Smile,dar nu uitati ca ar mai trebui si alte persoane banate Smile
Back to top
[FCD]beebe

PostPosted: Tue Sep 01, 2009 12:24 am    Post subject: Reply with quote
oricum a pierdut Perm ... cateva puncte in plus nu conteaza ...

Anunt : FCD ARE 2 LOCURI DISPONIBILE PENTRU CEI INTERESATI ... !! Obiectivul nostru e locurile 1-2 Smile)
Back to top
Skulder

PostPosted: Tue Sep 01, 2009 9:45 am    Post subject: Reply with quote
eu va doresc mult succes sa realizati acest lucru ,o echipa numai de dinamovisti este cheia succesului ( deoarce se stie ca suporteri dinamovisti sunt cei mai tari Razz ) ,dar vedeti cum rezolvati si treaba cu cei inactivi Smile
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Golazzo.ro Forum Index // Ghid All times are GMT + 3 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Forum
» Echipe Romanesti in Cupele Europene
» Echipe Golazzo

Recomanda-ne