| View previous topic // View next topic |
admin
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 7:54 pm Post subject: Meciuri anulate sau gresite |
|
|
|
Va rugam sa postati aici in eventualitatea in care gasiti nereguli in legatura cu meciurile disponibile pentru etapele Golazzo.
Va multumim pentru suport! |
|
| Back to top |
|
|
[clb33]ssinpadureacualune

|
Posted: Tue Nov 11, 2008 6:29 pm Post subject: |
|
|
|
Si faptul ca ati modificat punctajele nu a influentat domnule admin???
Punctajele initiale au fost pentru toata lumea...modificarile dumneavoastra au afectat DOAR O PARTE din echipe si din jucatori!!!
In continuare sper sa dati punctele inapoi celor care merita si daca ati gresit sa nu reparati tot cu o greseala.
Dreptatea este de partea mea si a echipei mele, din cauza modificarilor dumneavoasta am iesit din cupa, dece sa ne luati dreptul de a castiga un trofeu cand noi ne-am castigat acest drept prin meciurile alese...meciuri ce puteau fi alese de toata lumea!!???
Fara nicio rea intentie voi posta acest mesaj si la rubrica reclamatii pentru ca toti cei ce se ocupa de jocul acesta sa-l vada. Cine a gresit trebuie sa gaseasca o solutie sa nu mai greseasca nu sa repare cu inca o greseala influentand decisiv toata ierarhia jocului.
Dati punctele inapoi!!! |
|
| Back to top |
|
|
paulzapata
|
Posted: Tue Nov 11, 2008 7:12 pm Post subject: |
|
|
|
| dati-ne punctele inapoi de la meciurile lui everton si cfr!!! |
|
| Back to top |
|
|
alx24
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 12:30 am Post subject: Meci anulat |
|
|
|
De ce meciul dintre Amkar Perm si Spartak Nalchik a fost punctat ca si meci anulat si a punctat primul meci de rezerva? Meciul nu a fost anulat. Doar ca se desfasoara luni, 31.08.2009 si nu in week-end. Trebuie redeschisa etapa si asteptat sa se desfasoare meciul acesta. Nu e vina noastra ca ati pus un meci de luni.
Multumesc! |
|
| Back to top |
|
|
Skulder
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 12:36 pm Post subject: |
|
|
|
| citeste si tu regulamentul si pe urma posteaza pe aici, sa te plangi.Nu stiu de ce te-ai trezit tocmai tu ca si asha nu contezi in acest joc. |
|
| Back to top |
|
|
alx24
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 2:25 pm Post subject: |
|
|
|
Aha...am inteles...Nu puncteaza decat echipele ale caror meciuri se disputa vineri, sambata sau duminica. Atunci DE CE a fost pus in lista de alegere a meciurilor un meci care se disputa LUNI??? Daca s-a amanat, DE CE nu a fost anuntat acest lucru, pentru a nu-l alege??? Ok, se respecta regulamentul si puncteaza doar meciurile din week-end. Pai, nu mai puneti meciuri din alte zile. "Suntem acoperiti de regulament!" Ce sa zic, tipic romanesc!
P.S.: Cat despre partea cu si "asha" nu contez in joc, atat timp cat am cont activ pe acest site, inseamna ca insemn ceva. Ba mai mult, am vreo 5 ani in plus de contat in joc decat tine. "Asha" ca... |
|
| Back to top |
|
|
Skulder
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 3:26 pm Post subject: |
|
|
|
pay din cauza ca admini nu-si dau interesul sa verifice meciurile inainte sa le posteze ,e prea mare pierdere de timp pentru ei,oricum le merge treaba  |
|
| Back to top |
|
|
[VIP]giugiaro

|
Posted: Mon Aug 31, 2009 3:33 pm Post subject: |
|
|
|
| Skulder wrote: | | citeste si tu regulamentul si pe urma posteaza pe aici, sa te plangi.Nu stiu de ce te-ai trezit tocmai tu ca si asha nu contezi in acest joc. |
Aici ti-ai dat cu firma in cap domnul meu. Cred ca tu te-ai trezit vorbind aiurea, din nou. Le dau dreptate celor care faceau aprecieri deloc admirative la adresa ta. Nu cred ca e la aprecierea ta daca cineva are voie sa posteze sau nu intr-un mod civilizat pe forum. _________________
Nu conteaza cāt de lung am parul Important e cāt si cum gāndesc... |
|
| Back to top |
|
|
Skulder
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 3:45 pm Post subject: |
|
|
|
| wea deja numai pot ca te-am dezamagit pe tine,am inceput sa plang ,dute si plimbate martalogule ca eu ma kk pe tine si pe opiniile tale si sa stii ca nu m-am trezit sa vb asha neintentionat rahatule |
|
| Back to top |
|
|
[VIP]giugiaro

|
Posted: Mon Aug 31, 2009 4:03 pm Post subject: |
|
|
|
Si inca ceva, "numai" in aceste context se scrie dezlegat ca nu are sensul de "doar", am vazut greseala asta la tine si cu alte ocazii. Iar "dute" se scrie dezlegat "du-te" si "plimbate" corect e tot dezlegat "plimba-te" tu
In rest, ai perfecta dreptate. _________________
Nu conteaza cāt de lung am parul Important e cāt si cum gāndesc... |
|
| Back to top |
|
|
Skulder
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 7:56 pm Post subject: |
|
|
|
wea mersi pentru lectia de gramatica ,ca rasplata meriti sa te las sa ma stergi cu limba la fund ,dupa ce ai incurgitat ceea ce am facut si ca desert ai sloboz la tava cu toping de viermi  |
|
| Back to top |
|
|
paulzapata
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 10:03 pm Post subject: |
|
|
|
D-le admin, nu credeti ca ar fi momentul sa il suspendati pe acest specimen numit Skulder? Prea face de cacao jocul asta aruncand cu noroi in toata lumea...joc care practic e fara miza..
Cine e de acord cu suspendarea lui? |
|
| Back to top |
|
|
Skulder
|
Posted: Mon Aug 31, 2009 11:10 pm Post subject: |
|
|
|
si tu ce ai nevoie de ceva dragoste dura sclavule de te bagi in seama,stai linistit in vagauna care locuiesti si suge-o in continuare .
p.s.sa o vad si pe asta ce o sa rezolvati ,daca-mi dati ban la user-ul sau ip-ul asta sau celalalt pe care intru ,eu chiar sunt de acord cu astea ,dar nu uitati ca ar mai trebui si alte persoane banate  |
|
| Back to top |
|
|
[FCD]beebe

|
Posted: Tue Sep 01, 2009 12:24 am Post subject: |
|
|
|
oricum a pierdut Perm ... cateva puncte in plus nu conteaza ...
Anunt : FCD ARE 2 LOCURI DISPONIBILE PENTRU CEI INTERESATI ... !! Obiectivul nostru e locurile 1-2 ) |
|
| Back to top |
|
|
Skulder
|
Posted: Tue Sep 01, 2009 9:45 am Post subject: |
|
|
|
eu va doresc mult succes sa realizati acest lucru ,o echipa numai de dinamovisti este cheia succesului ( deoarce se stie ca suporteri dinamovisti sunt cei mai tari ) ,dar vedeti cum rezolvati si treaba cu cei inactivi  |
|
| Back to top |
|
|